Pitkän bloggaustauon jälkeen päätin kirjoittaa kuulumiseni tänne, vaikka tiedän et jotkut vaa lukasee eikä vastaa mitää, mut mitä väliä. Mä vaan rakastan kirjoittamista ja puhumista xD

Matka Bulgariassa meni erittäin ihanasti, vaikka isosysterin kanssa riideltiin hirveesti, mut ite alotti ne riidat. Nyt hän ei oo onneks pitänykkää mitään yhteyttä, koska jos hän niin tekee ni saattaapi olla et mul menee taas pinna senki ääliön kanssa. Positiivista siin reissus oli se et sain ihania kuvia eksoottisista eläimistä matkamuistoksi ja sain ostaneeksi vähän ulkomaisia halpoja goottitamineita  Ruoka oli hyvää siellä, vaikka syötiinkin lähinnä omassa hotellissa :D Hauska (ja vähän yllättäväkin) juttu oli se et hotelli, jossa me oltiin, sijaitsi Luna Park-nimisellä rantahuvipuistolla, mutta ei siinä mitään. Mä, äiti ja rakas vihamieheni käytiin rohkeina kaikissa laitteissa, paitsi lasten laitteissa. Jopa kummitustalossakin käytiin, kahdessakin kummitustalossa, joista toinen oli sellainen hirviö enemmän kuin talo.

Takaisin tullessa lentokone oli tosi pahasti myöhässä, koska ensin se lentokone, jolla meidän piti tulla, päätti hajota Rooman lentokentällä. Seuraavaksi korvaava lentokone tuli muutaman tunnin myöhässä aikataulustaan ja kun päästiin koneeseen, joltakin matkustajalta aukesi leikkaushaava ja siinä paikkauksessa kesti aikansa. Lopulta pääsimme lähtemään vasta kahden aikoihin yöllä. Suomessa olimme siis jossain viiden aikoihin.

Viime aikoina en oo oikeestaan tehnyt mitään erikoista ku ainoastaan valmistautunut vähitellen koulun alkuun ja nauttinut lomasta, äidin "armeijallisista" herätyksistä huolimatta.