Olen viime aikoina hiukan miettinyt asioita ja pohtinut monelta kannalta, jopa kysynyt kavereiltani omaa kantaansa tähän asiaan. Nyt voin vähä avautua täällä blogissani suunnitelmistani ja kertoa teille lukijoille tän mahtavan "bisnesideani".

Päätin meinaan tos kuukausi sitten et luon toisen blogin ja kirjoitan sinne fantasia-aiheisia novelleja. Jos lukijat sit alkaa kiinnostua niistä, niin mahdollisesti tulen kirjoittamaan myös kirjan liittyen samaan aiheeseen.  En tietenkään usko näihin mahiksiin, mut yrittänyttä ei laiteta.

Viime aikoina olen muutenkin ollut vähän kiireinen koulun ja tanssitreenien takia, joten en ole ehtinyt millään päivittämään niin arkisia tekemisiäni (joista suurin osa on melko tylsää rutiinia) kuin vapaa-ajan ideoitani. Tein kyl sen ihmeen et aloitin työssäoppimispaikallani ton perhanan hihattimen kyhäyksen mut nyt ku kattelen tota työtä ni näyttää uhkaavasti siltä et vaihanki suunnitelmiani ja teen tost villalankapallon lopuista (pienen käteni kokonen pallero) tuubihuivin. Onneksi kävin eilen ostamassa uudet langat varsinaista hihatinta varten. 3 lankarullaa löytyy, joten varmasti riittää :D

Työssäoppiminen meni niinkin hyvin et pääsin numerotavoitteeseeni ja työpaikan ohjaaja kollegoineen toivoi etten olisi lähtenyt koko paikasta. Sen voin sanoa et kouluun oli outoa palata 2,5 kuukauden työssäoppimisjakson jälkeen mut kyl sitä sit alkoi tottua koulun menetelmiin aikas nopeesti. Nyt työstän ihanien luokkalaisten kanssa toppia ja hametta. Näätte sit myöhemmin, millasen kokonaisuuden kehitin, mut vinkkinä: Emilie Autumn on jollain tavoin osana vaatekokonaisuuttani.